Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна сьогодні в гіршому становищі, ніж у листопаді минулого року - The Washington Post
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна сьогодні в гіршому становищі, ніж у листопаді минулого року - The Washington Post

Колумніст The Washington Post перелічив кілька ознак, які вказують та гірші умови для України у війні проти Росії у порівнянні з минулим роком.

6 листопада 2023, 14:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Через відсутність стратегії підтримки союзників, високу поляризацію суспільств західних країн, виснажені війська – Україна перебуває в гіршому становищі у боротьбі проти Росії ніж минулого року, стверджує колумніст The Washington Post Джейсон Віллік.

Україна сьогодні в гіршому становищі, ніж у листопаді минулого року - The Washington Post

Україна сьогодні в гіршому становищі, ніж минулого року. Фото з відкритих джерел

Журналіст Джейсон Віллік наводить кілька основних тез своєї позиції щодо проблем з якими стикнулась Україна на 20 місяць війни з Росією.

Колумніст The Washington Post згадує статтю генерала Валерія Залужного у якій зазначалось, що для України актуальні були літаки та танки минулого року, адже Росія за час очікування змогла краще підготуватись до оборони.

Джейсон Віллік вказує, що такі дії Байдена відбулись через дві причини: з бюрократичну інерцію або запобігти ризику збільшення ескалації. Однак за словами журналіста результат таких дій один.

"Україна сьогодні перебуває в гіршому становищі, ніж у листопаді минулого року", — стверджує Джейсон Віллік.

Ось кілька ключових тезисів щодо такої ситуації:

Стан справ в Україні: війська виснажені, запаси зброї закінчуються, а західна підтримка не є однозначною.

Критика адміністрації президента США: члени Конгресу від Республіканської партії критикують адміністрацію Байдена, що відображає внутрішній політичний розкол та можливі негаразди щодо подальшої підтримки України.

Проблеми з довгостроковою допомогою: допомога Конгресу може бути важливою, але без конкретної стратегії та ясної мети ця допомога може не мати довгострокового ефекту.

Ризик існуючої стратегії: зміцнення Росії в Україні може стати реальністю через відсутність чіткої стратегії та рішучості у відстоюванні інтересів США.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що економіст дав прогноз для Росії. Стверджує, що її чекає доля економічного карлика.

Також "Коментарі" писали, що Росія планує до своєї "вісі зла" долучити ще одну країну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини