Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія відповіла на ідею Італії стати гарантом мирної угоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія відповіла на ідею Італії стати гарантом мирної угоди

Речниця МЗС Російської Федерації Марія Захарова відповіла на ініціативу Італії щодо гаранта мирних переговорів між Україною та Росією

5 січня 2023, 16:15 comments1624
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Лідерка Італії Джорджа Мелоні на передодні Нового року заявила, що її країна готова стати гарантом мирної угоди між Україною та Російською Федерацією. На ініціативу Італії відповіла речниця в міністерстві закордонних справ Росії Марія Захарова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Росія відповіла на ідею Італії стати гарантом мирної угоди

Речниця МЗС Росії Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Голова Ради міністрів Італії Джоржія Мелоні провела телефонну розмову з Володимиром Зеленським у якій запевнила, що підтримує Україну та повідомила про майбутній візит, який запланувала на річницю війни. Також італійка висловила бажання, щоб її країна стала гарантом миру в угоді між Україною та Російською Федерацією.

"Вірю і сподіваюся, що рано чи пізно російська влада усвідомить, яку величезну помилку вона робить", — говорить Мелоні про війну в Україні.

4 січня речниця МЗС Росії Марія Захарова відповіла на пропозицію Джорджії Мелоні про мирні переговори та гарантії з боку Італії.

"Деякі країни мають корисливі цілі, пропонуючи посередництво в українському врегулюванні. Росія не може розглядати Італію як можливий гарант мирного процесу навколо України", — заявила Марія Захарова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Туреччини Реджеп Ердоган здійснив телефонний дзвінок до президента Росії, під час якого дав пораду Путіну щодо війни в Україні.

Також "Коментарі" писали про те, що російські військові вдались до нових методів маскування. Бензовози по який стріляє українська армія вони перетворюють у цивільні лісовози. Відповідні фотографії з маскуванням потрапили в мережу.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини