Головна Новини Суспільство Війна з Росією Про це Мелоні говорила із Зеленським. У Італії є пропозиція для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Про це Мелоні говорила із Зеленським. У Італії є пропозиція для України

Джоржія Мелоні планує приїхати до України на річницю російського нападу, а також розповіла про пропозицію Італії для України.

30 грудня 2022, 14:24
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Голова Ради міністрів Італії Джоржія Мелоні повідомила, що говорила з президентом України Володимиром Зеленським та готова запропонувати та стати гарантом мирної угоди. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на італійське видання Aska News.

Про це Мелоні говорила із Зеленським. У Італії є пропозиція для України

Лідерка Італії Джорджа Мелоні. Фото з відкритих джерел

Лідерка Італії Джорджа Мелоні висловила свою солідарність та додала, що її країна готова продовжувати підтримувати Україну. Після розмови з Володимиром Зеленським вона наголосила, що "Італія готова гарантувати" мирну угоду між Росією та Україною.

"Вірю і сподіваюся, що рано чи пізно російська влада усвідомить, яку величезну помилку вона робить", — сказала Мелоні про напад Росії на Україну.

Мелоні повідомила на пресконференції, що Італія "буде захищати Україну і міжнародне право, суверенітет і свободу народу". Також лідерка Італії анонсувала, що готова здійснити візит в Україну на річницю нападу Росії, тобто 24 лютого.

"Я думаю поїхати до Києва до річниці російського вторгнення 24 лютого, бо вважаю, що це дата, щоб зробити щось на рівні ініціативи для миру", — повідомила голова Ради міністрів Італії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що стало відомо, коли Україна готова буде запропонувати мирні переговори для Російської Федерації.

Також "Коментарі" писали про главу Міністерства оборони Італії, який повідомив, в якій ситуації Російська Федерація на чолі з Путіним готова застосувати ядерну зброю. Політик зазначає, що для ЄС це не мислимо, але Путін може застосувати зброю у випадку, коли буде пройдена точка неповернення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини