Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відомо, коли Україна запропонує Росії мирні переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомо, коли Україна запропонує Росії мирні переговори

Влада України готується розпочати мирні переговори з Російською Федерацією, проте чекає на кращу ситуацію на фронті, щоб отримати більш вигідні умови.

23 грудня 2022, 13:43 comments3720
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українська влада перед початком мирних переговорів прагне отримати військову перевагу, а Росія готується до нового нападу. Таким чином майбутні мирні переговори відбудуться в лютому. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на WSJ.

Відомо, коли Україна запропонує Росії мирні переговори

Українські військові. Фото з відкритих джерел

Перед вступом у процес мирних переговорів Україна має досягти значних успіхів, адже тільки так Київ отримає серйозні поступки від Москви. Саме тому українська армія зміцнює свої позиції для кращих результатів в переговорному процесі.

Зеленський презентував українську формулу миру під час саміту G20. Пропозиція України складається з 10 пунктів, які включали ядерну, продовольчу безпеку, відновлення територіальної цілісності України, виведення російських військ, закінчення бойових дій, звільнення полонених та інші позиції.

"Представники США, України та НАТО заявили, що позиція України на будь-яких переговорах, вимагатиме від Москви значних поступок і залежатиме від її позиції на полі бою. Тому Київ хоче підготуватися до потенційних мирних переговорів шляхом досягнення воєнних перемог", — пишуть WSJ.

WSJ вважає, що на при кінці року Україна та Росія не планують вирішувати війну дипломатичним шляхом, про що свідчить візит Володимира Зеленського до США, а також виліт до Китаю прем’єр-міністра Росії Дмитра Медведєва.

Видання наголошує, що поки Кремль не нападе знову і не побачить можливості для досягнення військових дій, доти Росія не буде вступати в переговори.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, скільки російських солдатів згоден втратити Путін у війн з Україною.

Також "Коментарі" писали про російського посла в США, який пригрозив українським військовим після заяви Зеленського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини