Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російський посол погрожує українським військовим після виступу Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський посол погрожує українським військовим після виступу Зеленського

Посол Росії в США погрожує українським військовим через те, що вони можуть використовувати сучасні системи ППО, які США планує надіслати в Україну.

22 грудня 2022, 12:00 comments5277
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України здійснив свій перший візит за кордон до США з початку повномасштабного вторгнення Росії. В Сполучених Штатах Зеленський домовився про отримання зброї для захисту українських територій. На це відреагував посол РФ в США Анатолій Антонов, який пригрозив Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на CNN.

Російський посол погрожує українським військовим після виступу Зеленського

Посол Росії в США Анатолій Антонов. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський виступив в Конгресі США та зустрівся з американським президентом Джо Байденом, який анонсував навчання українських військових, передачу сучасних протиповітряних систем оборони Patriot та виділення додаткових 1,8 млрд доларів для України.

Такі дії викликали негативну реакцію російського посла в США Анатолія Антонова, яка виявилась першою офіційною з боку РФ. Росіянин заявив, що такі дії США "неухильно ведуть до ескалації" в майбутньому, які "неможливо навіть уявити".

Окрім цих слів російський дипломат пригрозив українським військовим, які з часом будуть використовувати ППО Patriot проти ракет РФ.

"Думаю, всі чудово розуміють, яка доля може чекати особовий склад, який обслуговує ці комплекси на території України", – сказав Анатолій Антонов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про перші реакції американських конгресменів на виступ президента України Володимира Зеленського в США.

Також "Коментарі" писали про Володимира Зеленського, який одним жестом зруйнував операцію Кремля відвідавши фронтове місто Бахмут. ISW стверджує, що таким чином президент України підриває постійні дії влади РФ, які мають на меті показати Путіна активним учасником війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ssss

22 грудня 2022, 13:18

Найди себе снегурочку на ночь (без шлюх и разводил), здесь девушки ищут только сeкcа, многие готовы на эксперименты.------- https://min.lc/sisy

Лідія

22 грудня 2022, 12:51

Хай цей дебіл Антонов відсмокче у свого пуйла і навіть хай не думає залякувати наших військових.


Новини