Головна Новини Суспільство Війна з Росією Перша реакція Росії на виступ Зеленського в Конгресі США
commentss НОВИНИ Всі новини

Перша реакція Росії на виступ Зеленського в Конгресі США

Російські чиновники застерігають США та вказують, що такі "провокації" як допомога Україні можуть мати непередбачувані наслідки.

22 грудня 2022, 11:05 comments10683
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський прилетів до США де зустрівся з Джо Байденом та виступив в Конгресі. Як наслідок Україна збільшила підтримку від США, а американський президент пообіцяв сучасні системи ППО для України. На такі дії відреагував посол Росії в США. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на CNN.

Перша реакція Росії на виступ Зеленського в Конгресі США

Посол Росії в США Анатолій Антонов. Фото з відкритих джерел

Дипломатичний представник Росії в США Анатолій Антонов після виступу президента України Володимира Зеленського преред Конгресом США відреагував на посилення співпраці між Сполученими Штатами та Україною.

Російський чиновник вважає, що США продовжує нібито воювати проти Росії.

"По суті під оплески та саркастичні усмішки було заявлено про необхідність продовження "проксі-війни" проти нашої країни до повної перемоги над нами", — сказав Антонов.

Посол в США Анатолій Антонов вважає, що заяви Байдена про передачу Україні системи Patriot та додаткових фінансів у розмірі 1,8 млрд доларів відбулись попри застереження Росії.

"Провокаційні дії США неухильно ведуть до ескалації, наслідки якої неможливо навіть уявити", — заявив російський чиновник.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американська конгресвумен розкритикувала приїзд президента України до США. Раніше вона також обіцяла не дати жодної копійки для України.

Також "Коментарі" писали про перші реакції конгресменів США, які з'явились після виступу Володимира Зеленського в Конгресі. Американські чиновники висловили солідарність з українським народом та заявили, що є найважливішим у війні проти Російської Федерації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини