Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський одним жестом зруйнував операцію Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський одним жестом зруйнував операцію Путіна

Володимир Зеленський однією поїздкою завдав удару по авторитету Путіна. Кремль намагається з російського диктатора створити лідера та учасника війни.

21 грудня 2022, 14:05 comments3549
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

20 грудня президент України Володимир Зеленський відвідав Бахмут – прифронтове українське місто, яке намагаються захопити росіяни. Таким чином Зеленський ослаблює позиції Кремля, які намагаються представити Путіна як активного учасника та лідера війни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ISW.

Зеленський одним жестом зруйнував операцію Путіна

Зеленський завдав серйозний удар авторитету Путіна. Фото з відкритих джерел

Президент України на 300 день повномасштабного нападу неочікувано прибув до зони активних бойових дій у Бахмуті. В цей час Путін вручав нагороди російським чиновникам та іншим представникам окупаційної адміністрації.

Рішення президента Росії нагородити людей зі свого оточення, які не брали участі у військових діях яскраво контрастує з Зеленським, який приїхав до захисників України. Це помітно в інформаційному просторі РФ, що і зауважили в "Інституті вивчення війни".

"Візит президента України Володимира Зеленського до Бахмута підриває безперервний інформаційну операцію Кремля, спрямовану на представлення президента Росії Володимира Путіна як учасника війни", — пишуть на ISW.

Путіна розкритикував колишній командир російських бойовиків Ігор Гіркін, який зазначив, що президент Росії нагороджує "своїх героїв у Кремлі", а не військових на фронті. 

Цікаво, що через кілька годин після візиту Зеленського, до Бахмута приїхав власник групи Вагнера Євгеній Пригожин, який хотів поговорити з Зеленським і таким чином мав підвищити авторитет Путіна, хоча насправді завдав шкоди президенту Росії

"Пропозиції Пригожина вести переговори з Зеленським не є ані серйозними, ані авторитетними, оскільки він не займає жодної офіційної посади в Росії", — вважають в ISW.

Таким чином приїзд Зеленського вчергове завдав удару по репутації Путіна та зруйнував операцію Кремля по презентації російського диктатора як учасника війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв. що президент України взяв в Конгрес США подарунок від військових з Бахмута, яких відвідав Зеленський.

Також "Коментарі" писали про розлюченого Зеленського, який віддав важливі накази.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

21 грудня 2022, 16:38

Пригожин прибув у Бахмут одночасно, для перемовин з Зе. Звісно, Зе відмовився від зустрічі. Але вдало скористався затишком у бойових діях для візиту. Пригожин на той час зупинив всі операції, щоб спокійно зустрітись. Про це Обслуга Президента знала. Ось тепер все складається вдало.

oooo

21 грудня 2022, 15:52

Зачeм плaтить за ceкc или дарить подарки и ходить на свидания если можно просто найти девку для сeкca Здесь ------ https://e.vg/pisy


Новини