Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розлючений. Президент України віддавав найсуворіші накази
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розлючений. Президент України віддавав найсуворіші накази

Президент України Володимир Зеленський віддавав найсуворіші накази в перші дні війни, щоб російські війська не висадились поблизу Києва.

10 грудня 2022, 18:40 comments35694
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В перші години повномасштабного вторгнення Росії  в Україну, Володимир Зеленський отримав інформацію про те, що тисячі російських солдатів рухається в бік Києва. В цей момент український президент віддав найсуворіші накази та просив не проявляти милосердя. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посилання на матеріал видання "TIME", опублікованому з нагоди обрання президента України людиною року.

Зеленський розлючений. Президент України віддавав найсуворіші накази

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Видання описує, що Володимир Зеленський зазнав значних змін з моменту повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Один з радників президента Олексій Арестович розповів про трансформацію Зеленського.

"Колись у нього була ознака легкості. Швидкі рухи, швидкі рішення, багато розмов, жартів. А тепер перед вами хтось на кшталт велетня. Він утратив оту акторську якість і перетворився на керівника", — розповідає Олексі Арестович автору матеріалу Саймону Шустеру.

Журналіст "TIME" також взяв коментарі в іншого політика з оточення Зеленського Михайла Подоляка, який розповів про перші години Зеленського після нападу Росії. Подоляк розповів, що коли президенту України повідомили про те, що російська армія хоче за допомогою літаків відправити до Києва своїх військових, то Володимир Зеленський розлютився і віддав важливі накази.

"Він віддав найсуворіший наказ: не проявляти милосердя. Використовувати всю наявну зброю", — розповідає Михайло Подоляк та додає, що ніколи не бачив таким злим Володимира Зеленського.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про сина президента США, який критикує Зеленського та просить перестати надавати допомогу Україні.

Також "Коментарі" писали про сучасні системи ППО, які просить президент України Володимир Зеленський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

449

10 грудня 2022, 23:35

Компактный и мощный портативный обогреватель с керамическим нагревом (900 Вт), подключается прямо к розетке в стене, очень экономный и бесшумный, есть таймер и пульт! Цена по Акции: 449 грн. ----- https://rip.to/obigriv


Новини