Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія почала використовувати нові системи маскування для військової техніки (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія почала використовувати нові системи маскування для військової техніки (ФОТО)

В мережу потрапили фотографії з незвичним способом маскування від росіян. Чи зможе Україна виявити російську техніку?

5 січня 2023, 13:05 comments6088
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Україна ефективно знищує військову техніку та місця дислокації російських солдатів. Через такі дії росіяни почали застосовувати маскувальні засоби для своїх автомобілів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram українського воєнного кореспондента Андрія Цаплієнка.

Росія почала використовувати нові системи маскування для військової техніки (ФОТО)

Росія почала маскувати бензовози під лісовози. Фото з відкритих джерел

Україна отримала від західних партнерів високоточну зброю, яка дозволяє вдало знищувати російську техніку та блокувати постачання палива, снарядів до місць перебування російських військових. Подібним чином ЗСУ вдалось вигнати росіян з Херсону практично без бою, адже українські військові відрізали російську армію від отримання важливих елементів для ведення війни: паливо, боєприпаси, їжа.

Таким чином росіяни почали приховувати свою військову діяльність і маскувати її під цивільну техніку. Український журналіст Андрій Цаплієнко опублікував фотографії на яких видно замасковані бензовози. Мобільні паливні станції обкладені деревом і таким чином створюють вигляд, ніби це лісовози везуть дрова. Раніше білоруські солдати також створили інноваційні системи захисту — начепивши палаюче відро на дуло танка.

Переглянути як маскують військову техніку росіяни можна нижче:

Слід зазначити, що українська армія вдало викриває такі дії російських військових сил, про що свідчить інше зображення з соціальних мереж.

Росія почала використовувати нові системи маскування для військової техніки (ФОТО) - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв слова керівника української розвідки Кирила Буданова, який повідомив, коли слід очікувати наступ українських військових. Буданов також в інтерв'ю назвав єдину проблему, яка залишається у війні з Російською Федерацією.

Також "Коментарі" писали про країну, яка економічно виграє від російсько-української війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини