Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов назвав, коли відбудеться серйозний наступ українських військових
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов назвав, коли відбудеться серйозний наступ українських військових

Начальник ГУР Кирило Буданов повідомив, коли очікувати від українських військових наступальних дій для звільнення тимчасово окупованих територій України.

4 січня 2023, 17:19
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов розповів, коли ЗСУ перейдуть у серйозний наступ на фронті, щоб атакувати російські позиції та звільнити територію України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю керівника ГУР Кирила Буданова для видання ABC News.

Буданов назвав, коли відбудеться серйозний наступ українських військових

Начальник ГУР Кирило Буданов. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв’ю український військовий запевнив, що головна мета України – "це повернення до кордонів 1991 року" та додав, що Київ досягне цього. Під час  розмови Кирило Буданов розповів, коли очікується найбільш серйозний наступ українських військ.

"Бої будуть найгарячішими в березні… Україна планує серйозний поштовх навесні", — говорить Кирило Буданов для ABC News.

Керівник ГУР МО зазначив, що військові дії відбуватимуться на всіх тимчасово окупованих територіях України, "від Криму до Донбасу".

Також Буданов розповів, що українська армія чекає поставки американських бронетранспортерів Bradley, які мають кращі характеристики ніж українська техніка чи та, яка була відправлена США раніше.

"Ми їх чекаємо, дуже чекаємо. Це значно підвищить боєздатність наших підрозділів" — говорить начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про причину, чому Україна переможе у війні з Росією. Свою думку висловив генерал США.

Також "Коментарі" писали про план Володимира Путіна, який зазнав краху. Стратегія президента Російської Федерації провалилась через суперника, проти якого Володимир Путін не в змозі боротись.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини