Головна Новини Суспільство Війна з Росією Американський генерал назвав причину, чому Україна переможе
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський генерал назвав причину, чому Україна переможе

Американський генерал Бен Годжес, який прогнозував, що Україна до Нового року звільнить Херсон розповів причини, чому Росія програє у війні.

4 січня 2023, 15:31
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський військовий, який був командувачем армії США в Європі Бен Годжес роповів про головні причини, чому Україна переможу у війні з Російською Федерацією. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter американського генерала.

Американський генерал назвав причину, чому Україна переможе

Американський генерал Бен Годжес. Фото відкритих джерел

Американський генерал Бен Годжес раніше повідомляв, що ЗСУ зможуть звільнити тимчасово окупований Херсон до кінця 2022 року, що і відбулось. Також Годжес дав свій прогноз на те, коли Україна звільнить Маріуполь і Мелітополь, американець вважає, що це може відбутись у січні 2023 року.

Годжес назвав головну причину, чому Росія програє війну. На думку американського генерала у всьому винна російська військова культура.

"Причина, чому я впевнений, що Україна переможе... російські військові не є організацією, яка навчається. Нездатність забезпечити польову дисципліну та захист сил у зоні бойових дій після десяти місяців важких втрат є доказом того, що у них немає хороших сержантів або культури, щоб вчитися на помилках", — пише Годжес у Twitter.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про можливий напад збоку Росії на 2023 рік, який був складений на основі аналізу генерала Фінляндії. На думку фінського військового на напад слід очікувати в середині зими або на початку весни 2023 року.

Також "Коментарі" писали про генерала армії США, який сказав, що Україна "не може виграти війну в обороні". На думку військового Україна має змінити тактику і почати атакувати. Для цього Збройні сили України мають отримати сучасні танки та ракети дальньої дії типу "земля-земля".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини