Головна Новини Суспільство Війна з Росією Коли звільнять Маріуполь та Мелітополь. Прогноз генерала США Бена Ходжеса
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли звільнять Маріуполь та Мелітополь. Прогноз генерала США Бена Ходжеса

Український контрнаступ триває, після звільнення Херсону американський генерал прогнозує деокупацію Маріуполя та Мелітополя.

12 листопада 2022, 22:29 comments2524
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

ЗСУ продовжує впевнений рух до звільнення українських територій від російських військ. Американський генерал Бен Ходжес, який раніше повідомляв, що Україна незабаром звільнить Херсон, тепер зробив новий прогноз. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter генерала США.

Коли звільнять Маріуполь та Мелітополь. Прогноз генерала США Бена Ходжеса

Генерал США прогнозує звільнення Маріуполя. Фото з відкритих джерел

Генерал Бен Ходжес заявляє, що артилерійські установки HIMARS невдовзі будуть в Херсоні і звідти вестимуть вогонь по російських окупантах на Півдні України включно з Кримом. Американський військовий вважає, що ця техніка значно ускладнить можливості для російської армії.

"Це погіршить російську оборону", — пише Ходжес на своїй сторінці в Twitter, маючи на увазі удари ЗСУ з артилерійської установки HIMARS.

Також генерал США додає, що на іншому напрямку українські війська продовжуватимуть контрнаступ в бік Мелітополя та Маріуполя і звільнять їх до січня.

Окрім того, Бен Ходжес говорить і про наступні кроки ЗСУ, які він  вважає вирішальними. Маючи на увазі етап компанії під час якої планується звільнити Крим від Росії. Повний текст повідомлення військового США можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Бен Ходжес прогнозує відкидання військових сил Російської Федерації до лінії 23 лютого за наступні два місяці. А звільнення Криму передбачає до літа 2023 року. Таку відповідь американський генерал озвучив на питання Олексія Арестовича.

Також "Коментарі" писали про дії США, якщо Росія наважиться використати ядерну зброю на території України. Генерал США Бен Ходжес стверджує, що такий крок знищить усі військові можливості Російської Федерації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини