Головна Новини Суспільство Війна з Росією Американський генерал розповів, як відреагує США, якщо Росія використає ядерну зброю
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський генерал розповів, як відреагує США, якщо Росія використає ядерну зброю

Росія намагається погрожувати ядерною зброєю, але відповідь Заходу буду нищівною.

9 листопада 2022, 13:24
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній командувач армії США в Європі генерал Бен Ходжес розповів про реакцію США, якщо Російська Федерація завдасть ядерного удару по території України. Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю 24 каналу, в якому прозвучали заяви американського генерала.

Американський генерал розповів, як відреагує США, якщо Росія використає ядерну зброю

Заява генерала США Бена Ходжеса про ядерний удар. Фото з відкритих джерел

Президент США Джо Байден повідомляв раніше, що Росія зробить серйозну помилку, якщо використає ядерну зброю, тепер генерал США Бен Ходжес підтвердив цю думку та заявив, які кроки буде робити Захід у такому випадку.

Ходжес заявляє, що Російська Федерація не отримає переваг від таких дій, а сама постраждає через відповідь колективного Заходу на чолі з США.

"Як тільки її використають — все. Бо потім у справу вступлять США і знищать більшу частину російських військових можливостей", — говорить генерал США Бен Ходжес в інтерв’ю 24 каналу.

Також Ходжес зазначив, що у Росії не має союзників. Як приклад генерал США навів заяву Сі Цзіньпіня під час зустрічі канцлером Німеччини Олафом Шольцом. Лідер Китаю наголосив, що засуджує використання ядерної зброї з боку Росії та її шантаж нею. Бен Ходжес вважає, що тільки КНДР може підтримати Росію у використанні ядерної зброї.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США направлять до кінця року в Європу ядерну тактичну зброю. Таке рішення було прийнято через постійні погрози президента Росії Володимира Путіна, який шантажує світ застосуванням ядерної зброї.

Також "Коментарі" писали про найбільший підводний човен США, який прибув до Європи. Субмарина USS Rhode Island може перевозити до 200 ядерних боєголовок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини