Головна Новини Суспільство історія ЗСУ вийдуть на лінію 23 лютого через два місяці і повернуть Крим до літа 2023 – Бен Ходжес (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ вийдуть на лінію 23 лютого через два місяці і повернуть Крим до літа 2023 – Бен Ходжес (ВІДЕО)

Офіцер США дав прогноз, коли Україна поверне свої території.

26 жовтня 2022, 23:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Американський генерал Бен Ходжес дав прогноз коли Україна зможе повернути свої території. За його словами ЗСУ візьме під свій контроль територію як Луганської, Донецької, Херсонської, Запорізької області, так і Крим до літа 2023 року. Про це Ходжес повідомив в ефірі проєкту Фейгін LIVE, відповідаючи на питання Олексія Арестовича.

ЗСУ вийдуть на лінію 23 лютого через два місяці і повернуть Крим до літа 2023 – Бен Ходжес (ВІДЕО)

Бен Ходжес

В ефірі Фейгін LIVE радник Офісу Президента Олексій Арестович запитав у Бена Ходжеса, що очікувати від російської армії після того, як усі діючі методи перестануть працювати. Під цими методами Арестович називає мобілізацію, атаки іранськими дронами-камікадзе, а також масові запуски крилатих ракет.

Арестович одразу ж озвучив і свою точку зору, радник Офісу Президента зазначив, що він песимістично налаштований на можливі атаки росіян.

Бен Ходжес відповідаючи на питання Арестовича зазначив, що, на його думку, стратегія росіян повністю провалилась. А також дав прогноз на майбутній хід війни.

"Я вірю, що ЗСУ відкине Росію до лінії 23 лютого за два місяці, а Крим звільнять до літа наступного року", — вважає американський генерал Бен Ходжес.

Ходжес також вважає, що для Путіна погано програти в Україні, але ще гірше для нього програти в Росії, тому в Кремлі доведеться робити вибір. Раніше портал "Коментарі" повідомляв про заяву індійського міністра оборони, що дії Російської  Федерації суперечать фундаментальним принципам. Окрім того, Індія підтримує територіальну цілісність України.

Також "Коментарі" писав про людину, яку Путін через свій страх відправив у психлікарню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини