Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Ви не зможете виграти війну в обороні", - генерал армії США про Україну (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ви не зможете виграти війну в обороні", - генерал армії США про Україну (ВІДЕО)

Генерал армії США назвав, що допоможе перемогти у війні з Росією та вказав, що українська армія поставила для РФ "шах, а не мат".

24 грудня 2022, 17:25 comments7971
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генерал армії США у відставці  Баррі Маккефрі, стверджує, що Україна не зможе виграти війну, якщо буде тільки оборонятись і такі дії не зможуть врятувати від катастрофи. Такі слова американський військовий сказав в ефірі телеканалу MSNBC. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням Telegram українського воєнного кореспондента Андрія Цаплієнка.

"Ви не зможете виграти війну в обороні", - генерал армії США про Україну (ВІДЕО)

Генерал армії США у відставці Баррі Маккефрі. Фото з відкритих джерел

Американський генерал стверджує, що ЗСУ поставило для російської армії "шах, а не мат", тому наразі Україна отримала недостатньо озброєння для війни проти РФ.

"Ви не зможете виграти війну в обороні, і ви не зможете запобігти катастрофі", – говорить генерал армії США у відставці Баррі Маккефрі

За його словами для України потрібно змінити хід бою і в цьому можуть допомогти ракети дальнього радіуса класу "земля-земля", які США поки не готові надати для ЗСУ. Окрім ракет, Маккефрі вважає корисними й сучасні американські танки М1 Abrams.

Переглянути звернення американського генерала у відставці Баррі Маккефрі можна нижче:

Попри це генерал армії США у відставці говорить, що Путін ймовірно має "зловісну весняну стратегію" для ударів по Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв слова генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга, який розповів, що насправді хоче Путін замість миру в Україні про який постійно заявляє.

Також "Коментарі" писали про найбільші поразки в історії Росії. Від Кримської битви до війни проти японців, афганців, фінів та українців. У всіх цих битвах Росія та її попередні державні утворення зазнавали ганебних поразок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

gebb

24 грудня 2022, 22:27

Найди себе снегурочку на ночь (без шлюх и разводил), здесь девушки ищут только сeкcа, многие готовы на эксперименты.------- https://min.lc/sisy


Новини