Головна Новини Суспільство Війна з Росією США планують відправити нову зброю Україні у 2023 році. Це допоможе у війні з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

США планують відправити нову зброю Україні у 2023 році. Це допоможе у війні з Росією

США розглядає можливість відправити Україні бойові машини Bradley, що може стати значним покращенням у порівнянні з нинішніми українськими бойовими машинами, а також прискорить закінчення війни.

30 грудня 2022, 15:34
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Ймовірно Україна зможе отримати нові види озброєння від США в рамках військової допомоги. Окрім відомої системи Patriot чиновники США розглядають можливість відправити в Україну бойові машини Bradley. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформаційну агенцію Bloomberg.

США планують відправити нову зброю Україні у 2023 році. Це допоможе у війні з Росією

Американскі бойові машини Bradley. Фото з відкритих джерел

Українська влада просить у союзників танки, ракети більшого радіуса дії, системи ППО та іншу техніку, адже попри зиму, військові дії на українському фронті не закінчуються. Також українська розвідка попереджає, що з кінця лютого або на початку весни Росія може здійснити ще один масштабний напад. Саме тому Україні потрібно ще більше техніки.

"Bradley забезпечить значне збільшення наземних бойових можливостей, оскільки це, по суті, легкий танк", — сказав колишній аналітик Білого дому з оборонного бюджету Марк Кансіан.

Уряд США розглядає передачу Україні бойових машин Bradley в наступних пакетах військової допомоги. Остаточне рішення ще не прийнято, проте представник Білого дому запевняє, що США постійно спілкують з Україною, щодо необхідної техніки для війни проти Росії.

"На відміну від M113, які були надані раніше, Bradley добре озброєний потужною 25-мм гарматою та протитанковими ракетами TOW. У Сполучених Штатах багато Bradley", — говорить Кансіан.

Американські військові аналітики стверджують, що Bradley є "значним покращенням у порівнянні з нинішніми українськими бойовими машинами", а також наголошують, що ця зброя може прискорити кінець війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про український бронетранспортер "Буцефал", який спочатку був розчаруванням, а потім став чудовим засобом ведення війни.

Також "Коментарі" писали про те, чи може українська армія опинитись на території Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини