Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи може опинитись українська армія в Росії. Відповів секретар РНБО
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи може опинитись українська армія в Росії. Відповів секретар РНБО

Секретар РНБО Олексій Данілов розповів, чи зможе ЗСУ діяти на території Російської Федерації

30 грудня 2022, 13:23
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росія здійснила повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого. Українці змогли вистояти та перейшли в наступ, але чи можуть українські війська опинитись на території Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю секретаря РНБО Олексія Данілова.

Чи може опинитись українська армія в Росії. Відповів секретар РНБО

Секретар РНБО Олексій Данілов. Фото з відкритих джерел

Україна звільнила окуповані території на півночі, включно з Київщиною, а на початку осені ЗСУ здійснили вдалий наступ на сході України і звільнили сотні населених пунктів. Ближче до кінця року українські війська змусили російських військових тікати і таким чином здійснили деокупацію Херсона.

Такі вдалі дії України інколи ставлять питання, чи може бути, що українські війська нападуть на територію Російської Федерації. На це відповів секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов.

"Якщо для захисту нашої країни треба буде опинитися там, де ми вважатимемо за необхідне, ми там будемо", — сказав Данілов.

Секретар РНБО зазначив, що Україна не буде ні в кого питати, якщо потрібно буде атакувати території Росії. Також Данілов наголосив, що всі розмови про те, що такі дії української армії можуть роздратувати когось, це маячня.

"Ні в кого питати не будемо. І всі ці балачки, що не треба когось там дратувати, це нісенітниця", — додав Олексій Данілов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про військовий союз, який міг би реально захистити Україну від повномасштабного вторгнення з боку Російської Федерації, і це не НАТО.

Також "Коментарі" писали про союзника Росії, що просить військової допомоги в країн Заходу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини