Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов назвав єдину проблему, яка залишається у війні з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов назвав єдину проблему, яка залишається у війні з Росією

Керівник розвідки України назвав єдине проблемне питання, яке залишається не вирішеним у війні проти Росії.

4 січня 2023, 17:55 comments1366
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов розповів про те, що Росію не слід боятись та назвав єдину проблему, яка залишається у війні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю керівника ГУР Кирила Буданова для видання ABC News.

Буданов назвав єдину проблему, яка залишається у війні з Росією

Керівник розвідки України Кирило Буданов. Фото з відкритих джерел

Під час розмови з американськими журналістами Буданов зазначив, що є кілька сценаріїв майбутнього для Російської Федерації, проте загальна концепція цього вже відома.

"Не варто боятися трансформації Росії. Це піде тільки на користь усьому світу", — говорить в інтерв’ю начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

Керівник ГУР МО зазначає, що путінський режим став посміховиськом для всіх, адже російські військові тільки отримують тимчасово окуповані території України, і то ненадовго. Буданов стверджує, що Росія перестала бути військовою загрозою для світу, цей міф розвіяний, проте називає одне питання, яке потребує вирішення.

"Єдиною проблемою, яка залишається, є ядерний арсенал Росії і неконтрольований режим", — пише ABC News спираючись на слова Буданова.

Керівник ГУР Кирило Буданов вважає, що вирішенням цього питання може стати денуклеаризації Російською Федерації, або альтернативою такого рішення буде міжнародний контроль над ядерним арсеналом цієї країни.

"Країна-терорист, яка махає ядерною битою на всіх і погрожує, не є режимом, який має етичне чи політичне право контролювати зброю масового знищення", — підсумував Буданов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв слова керівника розвідки України про дату майбутнього наступу української армії.

Також "Коментарі" писали про сигнал для Росії від США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини