Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія у вогні: момент потужного вибуху в Ульянівській області потрапив на відео - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія у вогні: момент потужного вибуху в Ульянівській області потрапив на відео - подробиці

Внаслідок інциденту постраждали двоє людей

9 липня 2022, 21:27 comments2876
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії сталася пожежа та вибух на автозаправній станції. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Росія у вогні: момент потужного вибуху в Ульянівській області потрапив на відео - подробиці

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними російських новинних медіа, сьогодні (9 липня) на автозаправній станції неподалік села Кузоватове в Ульяновській області сталася серйозна пожежа та вибух.

Повідомляється, що внаслідок інциденту постраждали двоє людей.

У Мережі почали з'являтися фото та відео з місця подій. На опублікованих кадрах можна побачити момент потужного вибуху та пожежу на АЗС.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що "Це сором": екс-футболіст збірної України жорстко висміяв нардепа Тищенка за фото з автоматом (ФОТО). Футболіст не залишив поза увагою знімок Тищенка у військовому екіпіруванні. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також, що в окупованих містах Донецької та Луганської областей пролунали вибухи: що відомо (ВІДЕО). Сьогодні вночі вибухи пролунали одразу у двох містах Луганської та Донецької областей. Стратком опублікував відео з місця подій. Докладно про це читайте на нашому веб-сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що "Будуть бої": мешканців деяких областей України просять терміново евакуюватися . ВСУ деокуповуватимуть тимчасово захоплені російськими військами території. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що G20 на Балі: дипломати не змогли домовитись про війну в Україні. Дипломати з країн G20 під час зустрічі на Балі не змогли порозумітися про війну Росії в Україні. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини