Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія стягує на фронт штурмові підрозділи: Що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія стягує на фронт штурмові підрозділи: Що відомо

Силам оборони доведеться воювати з "Солнцепєками", що ускладнить ситуацію

12 квітня 2023, 15:05 comments1228
Поділіться публікацією:

Кремль стягує на фронт останні боєздатні підрозділи. Про це в Телеефірі розповів військовий експерт Олег Жданов. За його словами, у Бахмуті воює практично остання штурмова піхота Росії, пишуть "Коментарі".

Росія стягує на фронт штурмові підрозділи: Що відомо

До Бахмута армія РФ у підкріплення кидає останні свої боєздатні війська

"Країна-терористка хоче підсилити останні боєздатні десантно-штурмові війська. Для цього у розпорядження підрозділів передадуть тяжкі вогневі системи "Солнцепек", — каже експерт.

Жданов зазначив, що Росія стягнула у Бахмут останню штурмову піхоту. На цьому напрямку воюють контрактники з повітряно-десантних військ. Раніше тяжкі вогневі системи — "Солнцепек", перебували на балансі військ хімічного, біологічного та радіаційного захисту.

"Зараз в Міноборони РФ прийняли рішення передати їх у повітряно-десантні війська. Це вказує на те, що вони збираються максимально посилити можливості цих військ. Ймовірно, це пов’язано із невдалими спробами росіян на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Російські тяжкі вогневі системи "Солнцепек" ускладнять ситуацію на фронті для Сил оборони", — припустив військовий експерт.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що за даними іноземних ЗМІ згідно з розкритою кількістю секретних файлів, уряд США нещодавно підрахував, що від 124 000 до 131 000 українських бійців вбито або поранено з початку вторгнення — у п’ять разів більше, ніж публічно оприлюднив Київ.

Писали "Коментарі" також, що РФ використовує ПВК "Вагнера" для взяття Бахмута, щоб мінімізувати втрати армії.

Читайте також на шпальтах "Коментарів" — Україна готує 40-тисячну штурмовубригаду для контрнаступу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини