Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія потрапила ракетою по житловій багатоповерхівці у Харкові: що відомо (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія потрапила ракетою по житловій багатоповерхівці у Харкові: що відомо (ФОТО)

Рятувальники продовжують розбирати завали

11 липня 2022, 07:38 comments1782
Поділіться публікацією:

Рано-вранці ворог завдав ракетних ударів по Харкову. Одна з російських ракет потрапила житловою багатоповерхівкою, розташованою в центральній частині міста. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє "Супільня".

Росія потрапила ракетою по житловій багатоповерхівці у Харкові: що відомо (ФОТО)

Ракетні удари. Фото: з відкритих джерел

Йдеться про те, що всього в Харкові було чути три гучні вибухи. Перший був чітко чути о 3:32.

Видання зазначає, що дуже сильно постраждав житловий багатоквартирний будинок. Він частково зруйнований. На даний момент на місці події працюють рятувальники. Поки що відомо, що рятувальникам вдалося врятувати одну жінку. Рятувальні роботи продовжуються.

Зазначимо, у ніч на 11 липня сигнал про повітряну тривогу було чутно у багатьох областях. В результаті найбільше вибухів пролунало в Харкові та Миколаєві.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на півдні знищено чотири ворожі склади – багато загиблих окупантів: стали відомі подробиці.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр оборони України Олексій Рєзніков підтвердив, що він уже отримав наказ від президента Зеленського – звільнити з російських загарбників південь України. Загалом у цій операції буде задіяно близько мільйона українців. За допомогою західних партнерів, які зобов'язуються постачати новітнє озброєння, поставлені цілі будуть виконані.

Раніше "Коментарі" писали – орки лютують, перевіряють усіх людей – центр Херсона в оточенні: ЗСУ завдали чергового прицільного удару. Українські захисники завдали прицільного удару по військовій базі російських окупантів на території тимчасово окупованої Херсонської області.

Росія потрапила ракетою по житловій багатоповерхівці у Харкові: що відомо (ФОТО) - фото 2

Росія потрапила ракетою по житловій багатоповерхівці у Харкові: що відомо (ФОТО) - фото 3




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини