Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія перекинула ешелон військових до кордону України
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія перекинула ешелон військових до кордону України

Мобілізованих, які пройшли навчання в Білорусі, РФ перекинула в напрямку Луганської області

12 січня 2023, 20:22 comments1423
Поділіться публікацією:

Росія в середу, 11 січня, відправила черговий ешелон із навченими на білоруських полігонах мобілізованими російськими військовими у напрямку Луганської області.

Росія перекинула ешелон військових до кордону України

Армійців, спорядження та техніку РФ відправила у напрямку Луганщини

Про це повідомляє в ТГ-каналі моніторингова група Беларускі Гаюн, пишуть "Коментарі".

"Черговий ешелон із солдатами було відправлено до росії із залізничної станції Чепіно, Вітебський район, Вітебська область. Він складався з 48 вагонів: вісім пасажирських — в яких приблизно 400 осіб, три вантажні вагони зі спорядженням та 37 вагонів-платформ з колісною та гусеничною технікою", — йдеться в повідомленні.

За інформацією моніторингової групи, ешелон має прибути на залізничну станцію Россош, Воронезька область Росії, 15 січня. Станція Россош розташована за 50 км від Луганської області України.

Як писали раніше "Коментарі", російські військові намагаються хитрощами ввести в оману військових ЗСУ в зоні бойових дій. У Луганській області російські війська одягають форму українських сил і таким чином планують провести провокації.

Читайте також на порталі "Коментарі" - мобілізувати ще пів мільйона росіян технічно неможливо. Взяти призвати 500 тис. – це означає влаштувати своєрідний логістичний затор. Нерозв'язний.

Як писали "Коментарі", Росія готується піти ва-банк: Данилов назвав дату. Секретар РНБО Данилов розповів, чого чекати на річницю війни. У Кремлі вже "готуються до певних подій", оскільки "люблять дати" та символізм. 24 лютого 2023 року в Кремлі прописана, як дата, коли Росія має здобути певний успіх і відзвітувати перед своїм суспільством – навіщо була потрібна так звана "військова спецоперація" і який її результат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини