Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни намагаються ввести в оману українських військових. Що робить армія РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни намагаються ввести в оману українських військових. Що робить армія РФ

Російські військові намагаються хитрощами ввести в оману військових ЗСУ в зоні бойових дій.

12 січня 2023, 16:21 comments1198
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В Луганській області російські війська одягають форму українських сил і таким чином планують провести провокації. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на сайт Центру національного супротиву, який був створений Силами спеціальних операцій ЗСУ.

Росіяни намагаються ввести в оману українських військових. Що робить армія РФ

Українська піксельна військова форма. Фото з відкритих джерел

Російські військові вдаються до різноманітних хитрощів, аби обдурити українську армію та цивільне населення. Центр національного супротиву повідомляє, що в напрямку Кремінної було зафіксовано використання російськими підрозділами української піксельної форми.

На думку Центру супротиву росіяни можуть вдатись до кількох провокацій, наприклад вести операцію під українським прапором, щоб таким чином звинуватити Збройні сили України. Серед таких вчинків можуть бути насильницькі акти в бік українського цивільного населення. Для того, аби не потрапити під російські провокації, Центр супротиву повідомив, на які деталі слід звернути увагу аби відрізнити українські війська від російських окупаційних сил.

"Для відрізняння своїх підрозділів від наших росіяни використовують червоні, білі або сині стрічки на ногах" — пишуть у Центрі національного супротиву.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни оголосили набір найманців в тимчасово окупованому Криму. Там росіяни намагаються назбирати людей в приватні військові компанії пропонують новобранцям великі гроші, а також обіцяють не їхати воювати.

Також "Коментарі" писали про те, що Швейцарія блокує поставки західної зброї для України. Країна з нейтральним статусом заборонила відправляти боєприпаси Німеччині, а також передати військову техніку з Іспанії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини