Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія шукає найманців для нових ПВК. Набір оголосили в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія шукає найманців для нових ПВК. Набір оголосили в Україні

Росіяни планують назбирати в Криму людей для нових приватних військових компаній.

12 січня 2023, 15:48
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські окупанти в Криму оголосили про набір найманців для нових ПВК "Щит" та "Русич". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на сайт Центру національного супротиву, який був створений Силами спеціальних операцій ЗСУ.

Росія шукає найманців для нових ПВК. Набір оголосили в Україні

Росія шукає людей в Криму для війни в Україні. Фото з відкритих джерел

Генеральний штаб ЗСУ повідомляв, що російська армія хоче створити нові приватні військові компанії для залучення їх у боротьбі проти українських сил. За інформацією Центру національного супротиву такий набір оголосили в Криму.

В новостворені ПВК шукають колишніх військових та співробітників силових структур, а перевагу надають офіцерам. Щоб зацікавити жителів Криму російська окупаційна влада пропонує велику грошову винагороду за підписання контракту, а також обіцяє, що нібито ніхто з залучених не буде воювати на території України.

Окрім пошуку найманців для нових приватних військових компаній, на українському півострові почали набирати "добровольців" у охоронні компанії. Центру національного супротиву також повідомляє, що в кримські університети прийшло повідомлення про відрахування студентів 3-5 курсів, які можуть бути потім мобілізовані в Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про небезпечний план російських військ. Окупанти планують підірвати дамбу на Донеччині і звинуватити в цьому ЗСУ.

Також "Коментарі" писали про те, що Росія мобілізує українців на тимчасово окупованих територіях, до списку потрапили навіть люди з інвалідністю. Для них окупанти знайшли роботу за кермом російських автомобілів. Окрім людей з інвалідністю росіяни забирають наркозалежних та людей з кримінальним минулим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини