Головна Новини Суспільство Війна з Росією Небезпечний план російських військ. Що задумали окупанти
commentss НОВИНИ Всі новини

Небезпечний план російських військ. Що задумали окупанти

Російські військові планують підірвати дамбу в Луганські області. Центру національного супротиву повідомив, які цілі переслідує Росія в таких діях.

7 січня 2023, 17:31 comments28176
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські війська розглядають можливість підірвати дамбу поблизу Сватове, Луганської області. Таким чином окупаційна армія планує знизити рух українських військ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на сайт Центру національного супротиву, який був створений Силами спеціальних операцій ЗСУ.

Небезпечний план російських військ. Що задумали окупанти

Російські військові планують підірвати дамбу. Фото з відкритих джерел

За даними служби до Сватове приїхав спеціальний підрозділ російських військ та саперів для вивчення можливості підірвати дамбу. Окрім того, у такій терористичній діяльності Росія планує звинуватити українські війська.

"До тимчасово окупованого Сватова прибув ворожий інженерно-саперний підрозділ аби вивчити можливість підривання дамби місцевого водосховища", — повідомляє державний портал.

На думку Центру національного супротиву, таким інцидентом з підривом дамби в Луганській області Російська Федерація планує уповільнити просування української армії. Іншою причиною підриву дамби називають можливість депортації місцевого населення в бік Росії.

Села Кремінна та Сватове – важливий напрямок українського контрнаступу на Луганщині, де відбуваються запекла бої.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що естонська розвідка розкрила плани Російської Федерації про наступну хвилю мобілізації та назвали дату її початку.

Також "Коментарі" писали про маловідому німецьку зброю, яка ефективно знищує ворожі безпілотники та ракети в Україні. Нею виявилась  зенітна самохідна артилерійська установка Gepard. У 2022 році Україна вже отримала 30 систем Gepard, а у 2023 Німеччина оголосила про передачу ще 7 одиниць військової техніки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини