Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія готується піти ва-банк: Данилов назвав дату
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія готується піти ва-банк: Данилов назвав дату

Секретар РНБО Данилов розповів, чого чекати на річницю війни

12 січня 2023, 11:07 comments5896
Поділіться публікацією:

У Кремлі вже "готуються до певних подій", оскільки "люблять дати" та символізм. 24 лютого 2023 року в Кремлі прописана, як дата, коли Росія має здобути певний успіх і відзвітувати перед своїм суспільством – навіщо була потрібна так звана "військова спецоперація" і який її результат. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів секретар РНБО Олексій Данилов.

Росія готується піти ва-банк: Данилов назвав дату

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО прогнозує, що найближчі місяці будуть дуже важкими для України, адже Росія готується йти ва-банк, оскільки розтягувати війну довго Кремлю вже не дозволяють внутрішні проблеми в країні. На даний момент у Путіна вже "готуються до певних подій", хочуть відзвітувати про хоча б якісь успіхи за рік війни.

"Два-три місяці для нас будуть складними та вирішальними. Мається на увазі, що Росія має йти вже у ва-банк. Вона теж без кінця не може тягнути війну, там непроста ситуація і накопичуються проблеми в Росії", — зазначив Олексій Данилов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні: ключові складові цьогорічної поразки Росії — чи є вже перспективи. Експерти детально розібралися у ситуації під час ексклюзивного інтерв'ю.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у РНБО натякнули, що західні танки від Польщі – це лише початок і надалі буде ще більше важкої техніки для контрнаступу.                                                                                                                        

Раніше "Коментарі" писали — міністр оборони США розповів, чи справді Соледар уже захоплений росіянами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини