Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія коригує свій план щодо Донбасу: у британській розвідці назвали причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія коригує свій план щодо Донбасу: у британській розвідці назвали причину

Запорізький напрямок залишається для Росії вразливою ділянкою фронту. Тому військове керівництво РФ вирішило перекинути туди підкріплення

1 серпня 2022, 10:00 comments1129
Поділіться публікацією:

Російські окупанти не припиняють спроб взяти штурмом одне з ключових міст Донбасу – Бахмут, але поки що бажаного результату росіянам досягти не вдається. У зв'язку з провалом завдання щодо прориву оборони ЗСУ у цьому напрямку російське командування тепер коригує плани щодо подальшого просування на Донбасі. Як передає портал "Коментарі", такі висновки озвучили у розвідці Міністерства оборони Великобританії у Twitter.

Росія коригує свій план щодо Донбасу: у британській розвідці назвали причину

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

При цьому британські військові зазначають, що коригування планів не означає, що росіяни припиняють штурм у районі Бахмуту. Упродовж останніх чотирьох днів російські війська намагалися просунутися на північний схід від Донецька, але просунутися вперед практично не вдалося. Враховуючи обставини, що склалися, Москва приймає рішення перепросити живу силу з північного сектора Донбасу на південь України.

Варто зазначити також, що вчора з'явилося повідомлення української розвідки, де повідомлялося, що Росія відводить особовий склад із низки сіл Запорізької області.                                                                                                                                             

Читайте також на порталі "Коментарі" — Донбас – не головна мета, росіяни готують новий наступ на Харківському наступі: в Інституті вивчення війни вважають, що російські війська намагатимуться знову окупувати Харків чи всю Харківську область, але шансів на успішний результат такої операції зовсім небагато.

Також видання "Коментарі" повідомляло – експерт розповів, що вирішиться у серпні – коли Україна буде готова до переговорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини