Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія атакувала Одесу "шахедами": є загиблі та поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія атакувала Одесу "шахедами": є загиблі та поранені

Після ракетної атаки РФ по Одесі 3 загиблих, понад 10 поранених

10 червня 2023, 07:32 comments1490
Поділіться публікацією:

Країна-агресор вночі 10 червня дронами атакувала Одеську область. Сили ППО знищили всі ворожі цілі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook Оперативного командування "Південь".

Росія атакувала Одесу "шахедами": є загиблі та поранені

Удар по Одесі. Фото: з відкритих джерел

Сили протиповітряної оборони збили всі Shahed-131/136 над Одеською областю, проте внаслідок падіння уламків сталася пожежа у багатоповерхівці.                                                                             

"Пожежа площею 50 кв.м. оперативно ліквідована. Загинули 3 цивільних. Понад 10 осіб отримали поранення", — йдеться у повідомленні ОК "Південь".

У зведенні йдеться про те, що вибухова хвиля пошкодила кілька багатоквартирних будинків. Остаточна інформація про постраждалих наразі уточнюється.                                                                                         

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому у РФ збільшилися втрати на фронті – чи ворог нервує.

Також видання "Коментарі" повідомляло – все більше факторів, що натякають, а також явних фактів, що ЗСУ розпочали контрнаступальні операції. На цьому тлі президент США Джо Байден та британський прем'єр-міністр Ріші Сунак заявили про свою "непохитну підтримку" України і в черговий раз засудили жорстоку агресію Росії. Що відбувається зараз на фронтах і чого очікувати в найближчому майбутньому в ракурсі російсько-української війни? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – як внутрішньоросійські розбірки відобразяться на війні в Україні – чи є загроза для Путіна. Експерти детально проаналізували ситуацію в інтерв'ю ексклюзивному нашому виданню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини