Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ стягує техніку до Білорусі: колона зі знаками "V" та прапорами СРСР рухається у бік українського кордону
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ стягує техніку до Білорусі: колона зі знаками "V" та прапорами СРСР рухається у бік українського кордону

Один із КамАЗів не доїхав до місця призначення

9 липня 2022, 23:05 comments1019
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

РФ стягує військову техніку до Білорусі. Про це повідомляє видання ТСН, посилаючись на дані моніторингової групи "Беларускі Гаюн".

РФ стягує техніку до Білорусі: колона зі знаками "V" та прапорами СРСР рухається у бік українського кордону

Армія РФ

Повідомляється, що колона КамАЗів РФ прямує трасою М5 у напрямку військового аеродрому Бобруйск.

"На колоні характерні знаки окупантів "V" та прапори СРСР. У колоні є КамАЗи ЗС РФ – їх близько 10 одиниць. Також у колоні є машини зв'язку та тентовані, можливо, з піхотою. Прибули росіяни з 43 регіону (Кіровська область) – південного військового округу РФ", — пише ТСН.

Пізніше стало відомо, що один із КамАЗів ЗС РФ, що рухалися в колоні трасою М5, вилетів у кювет.

РФ стягує техніку до Білорусі: колона зі знаками ”V” та прапорами СРСР рухається у бік українського кордону - фото 2

Фото: Білоруський Гаюн.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в окупованих містах Донецької та Луганської областей пролунали вибухи: що відомо (ВІДЕО). Сьогодні вночі вибухи пролунали одразу у двох містах Луганської та Донецької областей. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що ЗСУ розгромили окупантів на півдні України: знищено майже дві сотні окупантів та десятки одиниць техніки. ЗСУ дають гідну відсіч. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що Байдена закликали перевірити зв'язки Єрмака з РФ: у МЗС України різко відреагували. У МЗС України розкритикувало прохання члена Палати представників США Вікторії Спартц перевірити голову Офісу президента Андрія Єрмака на зв'язки з РФ. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" поінформували про те , на скільки затягнеться війна в Україні: прогноз експертів – про що говорить заява Резнікова. Незважаючи на оптимістичні плани влади, очікувати на швидке закінчення війни поки що не доводиться.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини