Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ прибрала всі "Калібри" у Чорному морі: що відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ прибрала всі "Калібри" у Чорному морі: що відбувається

При цьому ворог залишив на чергуванні п'ять своїх кораблів

3 травня 2023, 11:40
Поділіться публікацією:

Російське командування прийняло рішення усунути в Чорному морі ракетоносії на тлі вибухів біля Кримського мосту. Як повідомили у прес-центрі Командування Військово-Морських сил ЗС України, станом на 10:00 середи ракетоносіїв ворога на чергуванні в акваторії немає. Водночас у Чорному морі знаходиться п'ять ворожих кораблів.

РФ прибрала всі "Калібри" у Чорному морі: що відбувається

Корабель. Фото: GETTYIMAGES

Також повідомляється, що в Азовському морі на чергуванні – один російський корабель, у Середземному – п'ять, з них один – носій крилатих ракет "Калібр", загальний залп яких становить до 4 одиниць.

Зазначимо, у ніч на 29 квітня невідомий безпілотник атакував резервуар із паливом окупантів у Козачій бухті Севастополя. Про що говорять почастішали удари по Криму? Які шанси на деокупацію півострова вже цього року? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Росії в повітря злетіла чергова нафтобаза: стали відомі подробиці.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр оборони України Олексій Рєзніков заявив, що завершується підготовка до контраплету ЗСУ, який давно анонсується. Він також запевняє, що ми обов’язково отримаємо сучасні винищувачі. Хоч і визнав, що партнери зволікають, як і практично з кожним новим чином озброєнь, що поставляються нам. Про що говорять дані заяви Резнікова і загалом галас навколо підготовки контрнаступу? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали — чому Україна приховує від США деталі контрнаступу: ЗМІ дізналися про причину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини