Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ почала втілювати провокацію з хімічною зброєю у Запорізькій області
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ почала втілювати провокацію з хімічною зброєю у Запорізькій області

Росіяни хочуть зірвати контрнаступ ЗСУ у Запорізькій області

27 травня 2023, 16:10 comments3267
Поділіться публікацією:








Російські загарбники планують застосувати хімічну зброю на тимчасово окупованих територіях Запорізької області. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому зведенні Головного управління розвідки Міністерства оборони України в Telegram.

РФ почала втілювати провокацію з хімічною зброєю у Запорізькій області

Радіація. Фото: із відкритих джерел

Повідомляється, що на таку провокацію противник вирішив піти, сподіваючись цим зірвати плани про контрнаступ ЗСУ. Реальними жертвами ворожої провокації стануть солдати російської окупаційної армії. Сліди поразки хімічною зброєю на їхніх тілах путінський режим планує використовувати як фейковий доказ для того, щоб очорнити Україну в очах світової громадськості.

Зазначимо, що вперше інформація про підготовку окупантами радіаційної провокації на Запорізькій АЕС з'явилася вчора у зведенні української розвідки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — тема українського контрнаступу вже котрий місяць продовжує активно мусуватись в інформаційному просторі. Останнім часом ця тенденція посилилася. Доводиться якось реагувати. У результаті то секретар РНБО Олексій Данилов робить заяви, що інтригують, то головком ЗСУ Валерій Залужний публікує інтригуючі ролики. Про що говорить інформаційний шум навколо цієї теми в цілому та битви за Бахмут, зокрема, де, схоже, у охочих втекти звідти "вагнерівців" виникли проблеми? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.   

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Угорщина продовжує руйнувати єдність усередині Європейського Союзу – хтось може поставити на місце Віктора Орбана.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine/2357
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини