Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков анонсував позитивні новини про танки Leopard
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков анонсував позитивні новини про танки Leopard

Десятки Leopard приїхали до України, щоб показати, на що вони здатні, нагадав міністр Олексій Резніков

3 липня 2023, 10:22 comments5836
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", після того, як німецький концерн Rheinmetall публічно запевнив, що передасть ще 14 сучасних танків Leopard 2A4, в Міноборони України анонсували позитивні новини щодо цієї зброї.

Резніков анонсував позитивні новини про танки Leopard

Танки. Фото з відкритих джерел

Міністр оборони Олексій Резніков виклав у мережі потужне відео, присвячене німецьким танкам. Ролик закінчується словами "готові до удару, дякую нашим друзям".

"Леопард – горда і сильна тварина. Він любить свободу, чесну боротьбу та смачну їжу. Десятки Leopard приїхали в Україну, щоб показати, на що вони здатні. І їхній час прийде!", – йдеться у підписі до ролика, опублікованого в Twitter.

Глава Міноборони також висловив подяку своєму німецькому колезі Борису Пісторіусу.

У той же час президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю іспанському виданню "El Mundo" заявив, що саме через недостатню кількість західного озброєння український контрнаступ просувається не тими темпами, як хотілося б. Україна, як і раніше, потребує більшої кількості танків, артилерії та снарядів.

Раніше "Коментарі" писали – поки Польща та Німеччина сперечаються – ремонтувати танки Leopard ніде: подробиці.

Читайте також на порталі "Коментарі" — видання The Washington Post, посилаючись на інформацію, нібито отриману після таємного червневого візиту глави ЦРУ Вільяма Бернса до Києва, повідомляє, що після настання , закріпившись на певних позиціях, Україна може запропонувати Росії перемир'я. Як оцінюєте це повідомлення? Про що воно говорить? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини