Головна Новини Суспільство Війна з Росією Режим РФ активізувався: у Зеленського натякнули, що Заходу час визначатися
commentss НОВИНИ Всі новини

Режим РФ активізувався: у Зеленського натякнули, що Заходу час визначатися

Михайло Подоляк заявив, що невизначеність Заходу змушує режим РФ активізуватися, час довести протилежне

11 жовтня 2023, 16:45
Поділіться публікацією:

Невизначеність Заходу сприймається Росією як слабкість. Настав час довести, що сили зла помиляються і недооцінюють демократію. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у себе в Telegram-каналі зробив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Режим РФ активізувався: у Зеленського натякнули, що Заходу час визначатися

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

"Що змушує активізуватися сьогодні диктаторські режими та їхніх терористичних поплічників? Вони сприймають невизначеність як слабкість. Вони вважають, що Америку лихоманить, а Європа слабка. Вони вважають, що ідеальний момент настав, і це збуджує їхні уяви, штовхаючи підвищувати ставки", — написав Михайло Подоляк.

Радник глави Офісу президента наголосив на важливості сигналів, які транслюються сьогодні і закликав до більш принципових рішень та дій.

Раніше Михайло Подоляк також заявив, що бойові дії в Ізраїлі та масовані ракетні удари – це наслідки того, що Росія руйнує глобальну безпеку. Світ занурюється у хаос саме через дії Москви.                                                                                                    

Читайте також на порталі "Коментарі" — що буде за допомогою України, якщо США переключаться на Ізраїль – яким може бути вихід.

Також видання "Коментарі" повідомляло – незважаючи на те, що вже більше ніж півтора роки триває повномасштабна війна, більшість наших співвітчизників вважають, що йти на компроміс із противником не можна і потрібно продовжувати боротьбу до повної перемоги. Хоча соціологи і визнають, що в перші місяці повномасштабного вторгнення відсоток тих, хто готовий продовжувати боротьбу до перемоги, був трохи більшим, ніж зараз. Про це свідчить опитування Gallup.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/M_Podolyak/176

Новини