Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рамштайн: 150 танків для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Рамштайн: 150 танків для України

Танки Leopard пообіцяли дев'ять країн

15 березня 2023, 18:59
Поділіться публікацією:

150 танків Leopard для оборони України пообіцяли, на сьогодні, передати дев'ять країн. Таку заяву зробив сьогодні міністр оборони США Ллойд Остін перед черговим, десятим засіданням у форматі "Рамштайн". Воно відбувається у режимі онлайн.

Рамштайн: 150 танків для України

Танки Leopard для оборони України

"Усього протягом останніх трьох місяців члени цієї Контактної групи продемонстрували відмінне лідерство у нарощуванні можливостей, яких потребує Україна для захисту її суверенітету, і щоб створити імпульс на полі бою, зокрема понад дев'ять бригад з танків та іншої бронетехніки", — заявив глава Пентагону. — "Коаліція країн, які пообіцяли надати Україні танки Leopard, продовжує зростати. Дев'ять країн зараз зобов'язалися надати понад 150 танків Leopard".

Поки що Польща передала Україні 14 танків Leopard.

Нагадаємо, що, за словами міністра оборони України Олексія Резнікова, Україна планує сформувати кілька танкових батальйонів, озброєних танками Leopard.

Ще одним питанням сьогоднішнього "Рамштайну", за словами Остіна, має стати організація надійного постачання України боєприпасами.

"Нам також необхідно знайти способи отримання нових постачань боєприпасів та систем ППО в Україну. Щоб збільшити виробництво боєприпасів, члени цієї контактної групи збираються разом, щоб розробити інноваційні рішення проблем промислового виробництва", — заявив глава Пентагону.

Тим часом, українські експерти вважають, що Росія наближається до критичної позначки свого снарядного голоду. Вона вже повністю вичерпала свої запаси снарядів у європейській частині країни і зараз використовує боєприпаси із запасів Радянського Союзу, що зберігаються за Уралом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини