Головна Новини Суспільство Війна з Росією Денис Шмигаль опублікував фото "Леопардів", що прибули до України
commentss НОВИНИ Всі новини

Денис Шмигаль опублікував фото "Леопардів", що прибули до України

Раніше про прибуття танків повідомив президент Польщі Анжей Дуда

24 лютого 2023, 19:28
Поділіться публікацією:

Фото перших чотирьох танків "Леопард", що прибули в Україну опублікував в своєму телеграм-каналі голова уряду України Денис Шмигаль. На фото він разом з міністром оборони Олексієм Рєзніковим та прем'єр-міністром Польщі Матеушем Моравецьким оглядають новоприбулу техніку. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал українського прем'єра.

Денис Шмигаль опублікував фото "Леопардів", що прибули до України

"Леопарди" в Україні

"Танки Leopard 2 вже в Україні. Цей рік має стати роком нашої перемоги. Дякуємо Уряду Польщі та нашим партнерам, які наближають цей день, — написав Шмигаль. - Рік тому танки заїхали в Україну, щоб позбавити українців свободи. Сьогодні в Україну також заїхали танки, однак для того, щоб свободу захистити. Перші 4 танки Leopard 2, надані партнерами, зустріли разом із Прем'єр-міністром Польщі Матеушем Моравецьким. Привітали екіпажі українських танкістів, що вже мають успішний бойовий досвід. Дякуємо нашим військовим за надійний захист. Вдячні Польщі та всім партнерам за рішучі кроки, що наближають перемогу України. За лідерства Президента України продовжуємо розширювати танкову коаліцію, аби повернути свободу на всі українські території.

Нагадаємо, що, за словами Олексія Резнікова, Україна планує сформувати щонайменше два танкових батальони з  Leopard 2. Сьогодні ж президент України Володимир Зеленський дає прес-конференцію, під час якої розповів про найжахливіший момент війни, чи буде вести мирні переговори з Путіним та як оцінює "мирний план" Китаю.

"Я цього не приймаю", — сказав президент України про перспективи переговорів за посередництва турецького лідера Реджепа Ердогана. - Ердоган знає мою точку зору. Ми обговорювали це перед війною. Я сказав йому посадити Путіна за стіл переговорів. Ми повинні запобігти повномасштабній війні. Але Ердоган не зміг цього зробити. Не тільки він — він потужний — але він не в змозі цього зробити".

Окрім цього, Зеленський сказав про керівництво РФ таке: "Там нема з ким говорити".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини