Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путіну доповіли про випробування "головної зброї"
commentss НОВИНИ Всі новини

Путіну доповіли про випробування "головної зброї"

Російським школярам промиватимуть мізки за допомогою нових підручників історії

2 серпня 2023, 18:56 comments1058
Поділіться публікацією:

У Росії тестується єдиний підручник історії для старших класів, який розповість путінську версію причин війни в Україні. Її, як і раніше, у підручнику будуть називати "спеціальною військовою операцією". Про це повідомляють "Коментарі".

Путіну доповіли про випробування "головної зброї"

Путін

Так, на нараді за участю Володимира Путіна міністр освіти Росії Сергій Кравцов розповів, що новий підручник історії для 10-х та 11-х класів поєднає в собі історію Росії та загальну історію. Третина підручника для 10-го класу буде присвячена "Великій Вітчизняній війні". А в підручнику для 11-х класів окремо оповідається, у потрібному для Путіна ключі, про причини та перебіг війни в Україні, про анексію Криму, а також "про подвиг нових наших героїв Вітчизни".

"Наша головна зброя — якісна історична освіта", — заявив Кравцов.

Російський міністр зазначив, що з 1 вересня за цим підручником навчатимуться всі 11-класники Росії — 650 тисяч осіб.

Нагадаємо, що Путін не раз робив лжеісторичні заяви про те, що "Україну вигадав Ленін", передавши їй "історичні землі Росії".

Тим часом, Папа Римський розкритикував Європу через війну в Україні: що обурило понтифіка. Папа Римський розкритикував Європу за нестачу "креативу" для врегулювання війни в Україні.

У Зеленського назвали винних у тому, що Путін і надалі шантажуватиме світ голодом. Михайло Подоляк розкритикував реакцію миру на припинення РФ зернової угоди.

А окупанти визнали одну перевагу ЗСУ під час контрнаступу. Творець і командир рашистської бригади "Схід" Олександр Ходаковський, який зрадив присягу Україні, є активним блогером і розповів про успіхи ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини