Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти визнали одну перевагу ЗСУ під час контрнаступу
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти визнали одну перевагу ЗСУ під час контрнаступу

Творець та командир рашистської бригади "Восток" Олександр Ходаковський, який зрадив присягу Україні, є активним блогером

2 серпня 2023, 17:46
Поділіться публікацією:

Збройні сили України наразі мають перевагу над окупантами в артилерії, зокрема, у її точності та дальності. Ця перевага також підкріплюється використанням касетних боєприпасів. Це неохоче визнав один із окупантів, командир бригади "Восток" Олександр Ходаковський, який воює проти України. Про це повідомляють "Коментарі".

Окупанти визнали одну перевагу ЗСУ під час контрнаступу

Зрадник України Ходаковський

Говорячи про бої в районі села Врожайне, під Великою Новоселівською, рашист відзначає відсутність у окупантів ефективної контрбатарейної боротьби та результативність касетних боєприпасів.

"Правда, сволоти, довбають касетами, — пише недруг України Ходаковський, цитуючи свого соратника. — Якщо звичайний снаряд — присів і перечекав приліт, — то тут влупить над головою, і ні сховатися, ні втекти".

– Найважче – жити без нормальної контрбатарейки, – продовжує вже сам Ходаковський. — Усі в один голос кажуть – і мої востоковці, і суміжники: безсилля перед артилерією – найважче почуття. Бійця з автоматом ти бачиш і можеш його нейтралізувати, а як нейтралізуєш те, чого і не бачиш, і не дотягуєшся? Нерви на межі, коли насипати у відповідь немає можливості і змусити заткнутися. Думайте, інженери, як наростити дальність та точність – піхота вам пам'ятник поставить.

Нагадаємо, що Росія, її сателіти та союзники активно виступали проти передачі від США Україні касетних боєприпасів.

Тим часом, президент Румунії заявив про військові злочини Росії. Румунський президент відреагував на російські удари біля його країни.

Угорщина пояснила, чому не хоче виконати вимогу США: це стане загрозою для угорців в Україні.

А Папа Римський розкритикував Європу через війну в Україні: що обурило понтифіка.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини