Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін зробив заяву про війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зробив заяву про війну

Під час зустрічі зі школярами глава Росії заявив про "непереможність" Росії, обґрунтувавши це історією своєї родини

1 вересня 2023, 16:58 comments16106
Поділіться публікацією:

Під час зустрічі 1 вересня зі школярами "у майстерні управління "Сенеж" Володимир Путін заявив, у черговий раз, про непереможність Росії. Такий висновок він зробив із прочитання листа свого діда, тверського селянина, до сина. Про це повідомляють "Коментарі".

Путін зробив заяву про війну

Путін

"Коли прочитав наказ мого діда синові, я зрозумів чому ми перемогли у Великій Вітчизняній війні. Перемогти такий народ, з таким настроєм неможливо. Ми абсолютно були непереможними і зараз таким є", — заявив Володимир Путін школярам.

– Ось тільки одна замальовка з історії сім'ї, а таких сімей у нас переважна більшість, – додав глава Росії.

Нагадаємо, що під час Другої світової війни в лавах "Робітничо-селянської червоної армії" боролися представники всіх народів Радянського Союзу, зокрема й українці. Відповідаючи на запитання, чи зміг перемогти СРСР у "Великої Вітчизняної війні" без допомоги України, 2010 року Путін заявляв, що росіяни все одно перемогли б і без підтримки українців.

"Тепер щодо наших відносин з Україною. Я дозволю з вами не погодитися, коли ви зараз сказали, що якби ми були поділені, ми не перемогли б у війні. Ми все одно б перемогли, тому що ми країна переможців", — заявив тоді Путін, відповідаючи на запитання одного із росіян.

Тим часом, Зеленський назвав ще один шлях деокупації Криму. За словами президента України, без повернення територій Донбасу та Криму сталого миру в Україні не буде.

Данилов розповів, коли оприлюднять імена лікарів та ухилянтів, які ускладнюють мобілізацію.

А PepsiCo та Mars внесли до переліку міжнародних спонсорів війни: у чому причина.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини