Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін знову висловився про Курську операцію ЗСУ та назвав першочергову ціль «СВО»
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін знову висловився про Курську операцію ЗСУ та назвав першочергову ціль «СВО»

Російський диктатор вважає, що операція ЗСУ на Курщині лише послабила Київ

5 вересня 2024, 10:40 comments6291
Поділіться публікацією:

Першочерговою метою так званої "СВО" є "звільнення" Донбасу, як кажуть у Росії, а насправді – повна окупація Донбасу російськими військами. За словами диктатора, Україна намагається відвернути увагу РФ від цієї мети настанням на Курщині, проте в неї нічого не вийде. Як повідомляє портал "Коментарі", відповідні заяви господар Кремля озвучив, виступаючи на східному економічному форумі.

Путін знову висловився про Курську операцію ЗСУ та назвав першочергову ціль «СВО»

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Щоб надати росіянам впевненості на тлі відступу російських військ у Курській області, диктатор заявив, що Київ атакою на Курську область послабив себе на інших напрямках, і наступ ЗС РФ нібито прискорився.

"ВС РФ стабілізували ситуацію і почали видавлювати супротивника з прикордонних територій", — заявив Володимир Путін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — нерідко в мережі можна зустріти розмови на кшталт "а навіщо пішли до Курської області". Чи можна стверджувати, що Курська операція вже виконала своє завдання? Які плани Путіна вже зламали наші військові? Видання "Коментарі" розбиралося у цих питаннях, проаналізувавши думки експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Курська операція виявиться марною: чому тепер все залежить від позиції Заходу.

Раніше "Коментарі" писали — операція ЗСУ в Курській області Росії і примусова евакуація тисяч росіян може зазнати путінського режиму серйозного випробування. Прокремлівські військові блогери критикують Міноборони РФ і принаймні один олігарх Олег Дерипаска вже публічно засудив війну. Про це в колонці на The Wall Street Journal написала американська дослідниця радянської та російської історії Емі Найт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини