Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін скасував поїздку на фоні повідомлень про наступ українських військ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін скасував поїздку на фоні повідомлень про наступ українських військ

Президент Росії вирішив не їхати Ставропольського краю, через повідомлення про можливий вхід українських бійців на територію Росії.

2 березня 2023, 13:12 comments3151
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські ЗМІ стверджують, що українські сили зайшли в кілька сіл Брянської області РФ, через такі повідомлення Путін відмовився від запланованої на сьогодні поїздки до Ставропольського краю. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ЗМІ РФ,

Путін скасував поїздку на фоні повідомлень про наступ українських військ

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Пєсков під час брифінгу заявив, що проведе оперативну зустріч з Радою Безпеки РФ 3 березня.

"Путін у Кремлі, президент отримує доповіді від ФСБ, Міноборони та Росгвардії щодо ситуації у прикордонному районі Брянської області, куди проникли українські диверсанти", — повідомив Пєсков.

Після непідтверджених повідомлень про можливий вхід українських сил на території Російської Федерації Путін скасував свою поїздку до П’ятигорська та проведе захід через відеозв'язок, заявив речник Кремля Дмитро Пєсков.

Разом з цим в мережу почали потрапляти повідомлення, що нібито "українські бійці" захопили заручників та вбивали дітей. На це відповів "Російський Добровольчий Корпус", який наголосив, що прийшов у Брянську область аби показати можливість боротьба з режимом російського диктатора Володимира Путіна. Наразі офіційного підтвердження від України не надходило, а днем раніше Михайло Подоляк повідомляв, що Україна не буде завдавати ударів по території РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовий аналітик прогнозує, темне майбутнє для Росії, адже після поразки в Україні Китай викачає усі ресурси та викине РФ на звалище.

Також "Коментарі" повідомляв, що британська розвідка звернула увагу на фактор, який надасть перевагу ЗСУ. За їх аналізом підвищення температури сприятиме утворенню бездоріжжя, особливо поблизу Бахмута, що стане додатковим позитивним фактором для оборони Збройних сил України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини