Головна Новини Суспільство Війна з Росією Британська розвідка звернула увагу на фактор, який надасть перевагу ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська розвідка звернула увагу на фактор, який надасть перевагу ЗСУ

Розвідка Британії вказала на додатковий фактор для ЗСУ, який може надати перевагу для захисту Бахмута.

2 березня 2023, 12:41
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Розвідка Британії звернули увагу на весняну відлигу, яка може допомогти Збройним силам України обороняти Бахмут та навколишні регіони. Російська важка техніка не зможе рухатись по створеному бездоріжжю через підвищення температури та танення снігу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Міністерства оборони Великобританії.

Британська розвідка звернула увагу на фактор, який надасть перевагу ЗСУ

Український військовий у Бахмуті. Фото з відкритих джерел

Згідно з прогнозами погоди, до кінця березня на сході України буде спостерігатись період відлиги. З ночі температура підвищується, замерзлий ґрунт тане та створюються умови бездоріжжя. Температура є теплішою ніж середньорічні показники весною в Україні.

"Підвищення температури зараз створює бездоріжжя, що обмежує рух по пересіченій місцевості. Це забезпечує певну військову перевагу силам, що обороняються", — повідомляє розвідка Британії.

Таким чином створена багнюка ускладнить рух російської важкої бронетехніки по утвореному бездоріжжю, особливо це стосується Бахмута, де військова техніка вже розрухала ґрунт.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що український військовий розповів про ситуацію в Бахмуті. Боєць говорить, що зараз там набагато гірше у всіх напрямках, ніж офіційно повідомляють. Попри це, військовий запевнив, що Збройні сили України будуть обороняти Бахмут до кінця, адже розуміють, що це робиться для майбутнього контрнаступу українських сил.

Також "Коментарі" писали, що поблизу Вугледара відбулась найбільша танкова битва в Україні, яка стала сильною поразкою для росіян. Військові повідомляють про знищення 130 танків та БТРів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини