Головна Новини Суспільство Війна з Росією Український військовий розповів про ситуацію в Бахмуті: набагато гірша, ніж офіційно
commentss НОВИНИ Всі новини

Український військовий розповів про ситуацію в Бахмуті: набагато гірша, ніж офіційно

Український військовий, що перебуває поблизу фронту розповів, що ситуація на фронті складніша, ніж повідомляють офіційно.

28 лютого 2023, 18:47 comments1271
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український солдат повідомив, що ситуація в місті Бахмут набагато складніша, ніж повідомляють офіційні джерела. Військовий повідомив, що головна мета виграти час для контрнаступу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Sky News.

Український військовий розповів про ситуацію в Бахмуті: набагато гірша, ніж офіційно

Український військовий розповів про ситуацію в Бахмуті. Фото з відкритих джерел

Український військовий, який відмовився назвати своє ім’я розповів Sky News про ситуацію на сході України, зокрема у місті Бахмут, за яке тривають важкі бої кілька місяців.

"У Бахмуті зараз дуже складна ситуація. Набагато гірша, ніж офіційно повідомляється", — сказав військовий та додав, що "Ми повинні додати ще 100% складності до офіційних звітів. У всіх напрямках. Особливо в північному напрямку, де орки досягли найбільшого прогресу".

Попри таку ситуацію український боєць запевняє, що ЗСУ готові тримати свої позиції.

"Місто буде захищено до кінця, незважаючи ні на що. Ми всі розуміємо, що тримаємося і вмираємо, щоб виграти час для контрнаступу навесні. Ми не можемо віддати кожне місто без бою", — говорить український військовий.

Про складність ситуації поблизу Бахмута також повідомляв президент України Володимир Зеленський, який заявив, що ворог знищує всі можливі захисні споруди, які могла б використати українська армія. Також Зеленський назвав військових, які захищають місто Бахмут героями України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Росії Володимир Путін заявив про втрати співробітників російських спецслужб ФСБ у війні в Україні. За словами російського диктатора, вони намагались виконати складні завдання. 

Також "Коментарі" писали, що речник Кремля Дмитро Пєсков відповів, чи піде Росія на компроміс щодо окупованих територій



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини