Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий аналітик прогнозує, темне майбутнє для Росії: Китай викине РФ на звалище
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий аналітик прогнозує, темне майбутнє для Росії: Китай викине РФ на звалище

Після поразки Росія стане дешевою автозаправною станцією Китаю, доки її не викачують, а потім Китай викине її на смітник, вважає військовий економіст.

2 березня 2023, 11:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Швейцарський військовий аналітик Маркус Койп впевнений в перемозі України вже до кінця цього року. На його думку, Росія зазнає поразки у жовтні. Економіст Військової академії ETH Zurich, що досліджує безпеку постачання прогнозує похмуре майбутнє для Російської Федерації. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Bilanz.

Військовий аналітик прогнозує, темне майбутнє для Росії: Китай викине РФ на звалище

Експерт прогнозує похмуре майбутнє Росії. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв’ю для швейцарського видання Bilanz Маркус Койп запевнив, що Росія по суті вже програла війну, залишається лише назвати конкретну дату.

"У жовтні цього року Україна переможе Росію", — прогнозує Койп, враховуючи втрати РФ на полі бою.

На думку військового економіста санкцію працюють, навіть якщо це не завжди помітно. Койп стверджує, що майже всі галузі російської економіки зазнали краху, включно з авіаційною та автомобілебудівною. Маркус Койп спрогнозував, що після поразки Російську Федерацію чекає сильне падіння.

"Технологічно Росія зробить такий великий крок назад, що це буде схоже на подорож у часі. Росія стане країною, що розвивається", — стверджує військовий економіст.

На думку Койпа, Росія не допоможе навіть один з його найбільших союзників – Китай.

"Росія стане дешевою автозаправною станцією Китаю, доки її не викачують, а потім Китай викине її на смітник", — прогнозує Койп.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що один з союзників Путіна починає віддалятись від Росії.

Також "Коментарі" писали, що Росія відправляє в Китай уран, який Пекін зможе перетворити на плутоній для ядерної зброї. І через кілька років наростити ядерний військовий потенціал співмірний з США та РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини