Головна Новини Суспільство Війна з Росією Експерт назвав конкретну дату перемоги України
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт назвав конкретну дату перемоги України

Питання не в тому, чи переможе Україна Росію, а в тому, коли, говорить експерт та називає конкретну дату.

2 березня 2023, 11:00 comments38707
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Швейцарський військовий аналітик Маркус Койп, вважає, що Україна може бути набагато ближче до перемоги ніж очікує більшість. На думку викладача Військової академії ETH Zurich, Україна здобуде перемогу над Росією у жовтні 2023 року. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Bilanz.

Експерт назвав конкретну дату перемоги України

Військовий експерт Маркус Койп. Фото з відкритих джерел

У своїх дослідженнях Койп займається безпекою постачання. Та стверджує, що Російська Федерація немає шансів на перемогу, єдине, що слід розуміти, це коли РФ програє.

"Питання не в тому, чи переможе Україна Росію, а в тому, коли. Росія стратегічно вже програла війну", — говорить Маркус Койп.

За словами Койп, кількість втрат росіян "надзвичайно висока, вища, ніж під час Другої світової війни". За добу росіяни втрачають "п'ять танків і шість БМП". Таким чином можна "легко порахувати, коли в Росії закінчиться військова техніка".

"У жовтні цього року Україна переможе Росію. Це міф, що Росія має нескінченні резерви. Крім того, загинуло багато екіпажів танків. Керувати танком легко, але для ведення тактичної війни з ними потрібні місяці навчання. Солдати, набрані за коротким терміном, не можуть цього зробити", — говорить військовий експерт.

Койп також прогнозує, що після поразки Росію чекає занепад, а Китай використає її та кине на звалище.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що українські військові здобули перемогу у найбільшій танковій битві від початку війни, яка пройшла поблизу шахтарського містечка Вугледар.

Також "Коментарі" писали, що Україна один з лідерів на європейському континенті у рейтинг армій світу за кількістю танків. Вище України в Європі за цим показником лише Росія та Туреччина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини