Головна Новини Суспільство Війна з Росією Подоляк повідомив, хто здійснив атаки безпілотниками по Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Подоляк повідомив, хто здійснив атаки безпілотниками по Росії

Чиновник заперечив, що українські дрони б’ють по території РФ та вказав на інші сили.

1 березня 2023, 13:19 comments1113
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

З початку тижня на території Російської Федерації було збито кілька безпілотних літальних апаратів, які в РФ вважають атаками українців. Радник президента Михайло Подоляк заперечив, цю інформацію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter українського чиновника.

Подоляк повідомив, хто здійснив атаки безпілотниками по Росії

Радник Офісу президента України Михайло Подоляк. Фото з відкритих джерел

28 лютого Росія на кілька годин закрила повітряний простір навколо аеропорту поблизу Санкт-Петербурга, через можливі атаки дронів. Це сталось після того, як на нафтовій базі Туапсе в Краснодарському краї вночі сталась пожежа. Також повідомлялось про збиття безпілотників в інших частинах Росії, а губернатори Курської та Бєлгородської областей, що межують з Україною періодично звинувачують ЗСУ через атаки безпілотниками. Як наслідок міністерство оборони Росії звинуватило Україну в серії атак.

Радник президента Михайло Подоляк заперечив інформацію російського міністерства та запевнив, що Україна не завдає ударів по території Росії.

"Україна не завдає ударів по території Російської Федерації. Україна веде оборонну війну, щоб деокупувати всі свої території. Це аксіома", — написав у Twitter Подоляк.

Український чиновник також пояснив, хто ймовірно стоїть за атаками дронів по території Росії.

"У РФ наростають процеси паніки та розпаду, що показує збільшення внутрішніх атак на об'єкти інфраструктури з боку невпізнаних літальних об'єктів", — повідомляє Подоляк.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що спостерігається активність авіації російських військ поблизу України, Гуменюк вказала до чого готуватись українцям.

Також "Коментарі" писали Польща звинуватила російських хакерів через атаку на сайти уряду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини