Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін робить повторну помилку у війні проти України, – голова ЦРУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін робить повторну помилку у війні проти України, – голова ЦРУ

У ЦРУ зазначають, що Путін уже прорахувався зі своїми первісними планами вторгнення.

21 липня 2022, 10:00 comments1214
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін робить велику помилку, розраховуючи, що його тактика перевести так звану спецоперацію у війну на виснаження проти України принесе бажаний результат. Він цієї війни не виграє. Як передає видання "Коментарі", такі думки озвучив директор ЦРУ Вільям Бернс, пише Sky.news.

Путін робить повторну помилку у війні проти України, – голова ЦРУ

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Вільям Бернс зазначив, Путін вже в цій запеклій війні припустився серйозної помилки, коли був упевнений у тому, що його армія без будь-яких проблем через кілька днів після повномасштабного вторгнення буде в Києві. Тепер він також помиляється, коли думає, що війна на виснаження проти України змусить українців здатися та капітулювати, погодившись на всі вимоги Кремля.

У ЦРУ вважають, що блискавичний удар російських військ по Україні провалився. План Путіна провалено. Ось тільки господар Кремля відмовляється вірити у події, які вже сталися. Він наполегливо впевнений, що Україна – це не справжня країна, але справжня країна вказує на поле бою, що здатна себе захистити. Саме тому українська армія дає відсіч росіянам.

Варто зазначити, у ЦРУ назвали цифру загиблих та поранених росіян під час війни в Україні. Також такі дані озвучили Україною.

Читайте також на порталі "Коментарі" — яку гру веде канцлер ФРН Шольц та Німеччина – чому обіцяної Україні зброї як не було, так і немає. Експерти розкрили ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню.

Також видання "Коментарі" повідомляло – новий рекорд на півдні – ЗСУ знищили понад 100 росіян, техніку та склади: подробиці.

"Коментарі" писали раніше – цілі "спецоперації" змінюються: що означає нова заява Лаврова – як відповість Україна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини