Головна Новини Суспільство Війна з Росією Противник відійшов із втратами: ЗСУ дали окупантам по зубах на кількох напрямках - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Противник відійшов із втратами: ЗСУ дали окупантам по зубах на кількох напрямках - подробиці

ВСУ дають гідну відсіч противнику

21 липня 2022, 18:32 comments1577
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Бахмутському та Краматорському напрямах. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Противник відійшов із втратами: ЗСУ дали окупантам по зубах на кількох напрямках - подробиці

ЗСУ

Як інформує Генштаб ЗСУ, на Краматорському напрямку ворог завдав авіаційних ударів у районах Серебрянки та Спірного. Артилерійські обстріли зафіксовано поблизу Сіверська, Григорівки та Івано-Даріївки. Ворожий БПЛА оперативно-тактичного рівня діяв біля Роздолівки та Григорівки.

"Українські воїни відобразили штурмові дії окупантів у напрямку Лисичанського НПЗ – Івано-Даріївка. Ворог зазнав втрат і відійшов", — повідомляє Генштаб.

На Бахмутському напрямку противник завдав авіаційних ударів у районах населених пунктів Вершина, Білогорівка, Костянтинівка та Берестове. Артилерійські обстріли фіксувалися недалеко від Берестового, Веселого, Виїмки, Вершини, Новолуганського, Бахмута, Зайцева, Соледара, Роздолівки та Курдюмівки.

"Недолугі штурми окупантів на напрямках Клиново — Вершина, Миронівка — Вуглегірська ТЕС знову провалилися", — Генштаб.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Байден захворів на коронавірус: що відомо про його стан здоров'я. Байден не скасовуватиме всі свої заплановані зустрічі і продовжить працювати онлайн. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що   Лукашенко заявив , що зараз "особливий момент", коли можна завершити війну на "прийнятних умовах" (ВІДЕО). Лукашенко вкотре вирішив роздавати свої "цінні" поради Україні. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що "Трясе страшно" : батьки окупантів радять синам ламати собі руки та ноги — перехоплення розмови (ВІДЕО). СБУ опублікувала чергове перехоплення окупанта зі своїми родичами.

Також "Коментарі" інформували про те, що в Миколаєві окупанти знищили великий склад із гуманітаркою: Кім опублікував відео моменту влучення ракети. Тисячі тонн продукції, призначеної для дітей та людей похилого віку, повністю згоріли.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини