Головна Новини Суспільство Війна з Росією Прослушка Залужного: СБУ розкрила подробиці гучної справи
commentss НОВИНИ Всі новини

Прослушка Залужного: СБУ розкрила подробиці гучної справи

Техніка виявлена не безпосередньо в кабінеті Залужного, а в одному з приміщень, яке могло в майбутньому використовуватися для роботи

18 грудня 2023, 07:04 comments5051
Поділіться публікацією:

СБУ відкрила справу через прослушку головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє СБУ в Telegram.

Прослушка Залужного: СБУ розкрила подробиці гучної справи

Валерій Залужний. Фото: із відкритих джерел

Провадження відкрито за статтею 359 ч.2 (незаконне придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів одержання інформації) Кримінального кодексу України.

У СБУ заявили, що техніку виявлено не безпосередньо в кабінеті Залужного, а в одному з приміщень, яке могло в майбутньому використовуватися для роботи.

За попередніми даними, виявлений пристрій був у неробочому стані.

"Яких засобів накопичення інформації або засобів віддаленої передачі аудіозаписів не виявлено. Даний технічний пристрій буде передано на експертизу", — йдеться в повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — конфлікт між Володимиром Зеленським та Валерієм Залужним: чи чекати кадрових змін у Генштабі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – "глухий кут Залужного" заблокував фінансову підтримку України з боку США.

Раніше "Коментарі" писали — видання The Economist, яке підірвало інформаційний простір на початку листопада матеріалами із головкомом ЗСУ Валерієм Залужним, видало нову резонансну статтю про Україну. У ній, серед іншого, йдеться про розбіжності між політичним та військовим керівництвом нашої країни, а також падіння рейтингу президента Володимира Зеленського. Останнім часом справжню інформаційну атаку на Залужного розгорнула нардеп із фракції "Слуга народу", заступник голови парламентського комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Мар'яна Безугла. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" розмови про ймовірний розкол у військово-політичному керівництві України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини