Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пригожин заявив, що російські війська тікають з-під Бахмута
commentss НОВИНИ Всі новини

Пригожин заявив, що російські війська тікають з-під Бахмута

Пригожин розповідає, що ЗСУ захопили частину важливого н.п. Берхівка біля Бахмута, війська РФ біжать

5 червня 2023, 12:44
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин продовжує запекло критикувати Міноборони РФ. Цього разу ватажок "вагнерівців" заявив, що ЗСУ вдалося відтіснити російські війська та встановити контроль над частиною важливого населеного пункту Берхівка біля самого Бахмута, війська РФ нібито рятуються втечею.

Пригожин заявив, що російські війська тікають з-під Бахмута

Євген Пригожин. Фото: з відкритих джерел

"Ганьба! Шойгу, Герасимов, закликаю вас, приїжджайте на фронт, підніміть з пістолетами армію, щоби вперед йшли. Давайте ви зможете! А, якщо не зможете, помрете героями", — обурився ватажок ПВК "Вагнер".

Зазначимо, раніше Євген Пригожин зробив заяву про повне виведення своїх найманців з Бахмута та передачу позицій регулярної російської армії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — оточення голови Чечні Рамзана Кадирова виступило з різкою критикою на адресу ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Від Пригожина та військового керівника його ПВК Дмитра Уткіна прилетіла "відповідь". Про що говорить публічна гризня між "вагнерівцями" та "кадировцями"? До чого все це може привести? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – битва за Бахмут, який росіяни, згідно із заявами їхньої пропаганди та ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, вже захопили неодноразово, насправді все ще триває. Відомо, що українські підрозділи періодично контратакують росіян, маючи навіть певний поступ. А в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW) зазначається, що ні вагнерівці, ні російські регулярні війська не в змозі будуть розгорнути просування за межами міста-фортеці після боїв на виснаження, яке провели ЗСУ. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" політичні моменти останніх новин щодо ситуації з Бахмутом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 червня 2023, 11:53

Бахмут стане вдалим контрнаступом і результатом контрбліцкригу найкорумпованішого Брехуна Всесвіту. Все буде вибори президента у США!


Новини