Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пригожин заявив, що не вірить Зеленському, бо контрнаступ України вже йде повним ходом
commentss НОВИНИ Всі новини

Пригожин заявив, що не вірить Зеленському, бо контрнаступ України вже йде повним ходом

За інформацією Пригожина, після Бахмута ЗСУ нібито увійдуть на територію Росії

11 травня 2023, 14:00 comments8143
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", ватажок ПВК "Вагнера" Євген Пригожин заявив, що контрнаступ ЗСУ "йде повним ходом". На Бахмутському напрямі для окупантів ситуація продовжує ускладнюватись. Так, Пригожин відреагував на заяву президента Володимира Зеленського щодо того, що для приготування контрнаступу ЗСУ знадобиться ще час. Ватажок "Вагнера" назвав ці заяви "хитрощами".

Пригожин заявив, що не вірить Зеленському, бо контрнаступ України вже йде повним ходом

Євген Пригожин. Фото: з відкритих джерел

"Контрнаступ йде повним ходом. На Бахмутському напрямі підрозділи ЗСУ заходять у фланги. На жаль, у частині місць це успішно у них виходить", — заявив Пригожин.

За його словами, "вагнерівці" продовжують просуватися у Бахмуті, бо вважають важливим повністю окупувати місто.

Водночас ватажок "вагнерівців" висловив думку, що для ЗСУ зараз важливо проломити Бахмутський напрямок. Наступними напрямками будуть Бєлгородська, Брянська області з виходом на територію РФ та Запоріжжя, вважає Пригожин.

"Їм треба спочатку розібратися з Бахмутським напрямком та ПВК “Вагнер”, закінчити цю історію та на підйомі з бойовим духом йти на Запоріжжя, Брянську та Бєлгородську. Тому наступ ЗСУ почався", — заявив Пригожин.

Він уточнив, що наступають нібито всі підготовлені для цієї операції частини разом із технікою. На його переконання, контрнаступ лише розвиватиметься.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що говорить риторика ватажка "вагнерівців" Євген Пригожина після провалу в Бахмуті — що відбувається з російською армією.

Також видання "Коментарі" повідомляло – пряме авіасполучення та безвізовий режим для Грузії: яку нову хитрість задумали у Кремлі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини